Sparteldier K Logo

roadtolondon

Eerste keer in het #rentegenkanker shirt

IMG_2406
Borst voorruit dit eerste rondje met dit shirt aan. Voelde alsof alle donateurs met me mee liepen. Easy sundayrun dus 🤗.

De actie voor #kwf loopt al richting de € 1.000 dat maakt me zo blij! Zoveel steun en zoveel donateurs al!

Streefbedrag KWF actie gehaald

_DSC5999_extra
Yes! We hebben het streefbedrag gehaald. Dankzij een mooie donatie van mijn werkgever Scholtens Groep.

Was is dit ongelooflijk snel gegaan en wat mooi dat jullie allemaal KWF zo steunen. Ik voel zoveel dankbaarheid!

Voelt goed dat je werkgever zo betrokken is met haar medewerkers en hun thuissituatie.

Ook werken bij zo’n betrokken werkgever, we hebben nog een aantal leuke vacatures openstaan, neem eens een kijkje op:

https://werkenbijscholtens.eu/

Meteen ook het streefbedrag verhoogd naar € 1.000. KWF heeft nooit genoeg middelen voor onderzoek. Dus alle beetjes helpen hopelijk.

VO2 Max voor en na corona

IMG_2202

In bovenstaande grafiek is het effect van het weekje ziekte in april door corona goed te zien. VO2max is de maximale hoeveelheid zuurstof die je lichaam kan verwerken tijdens een activiteit. Deze maatstaf, die ook wel cardiorepiratoire conditie wordt genoemd, is handig voor iedereen, van zeer fitte personen tot personen met een ziekte.

Gelukkig zit er weer een stijgende lijn is, maar ik ben nog niet op het niveau van voor Corona.

Over de € 500 | Bistro de Holterberg

IMG_0388
Dankzij een mooie donatie van Bistro de Holterberg zijn we de € 500 gepasseerd. Daarmee is (op dit moment) Bistro de Holterberg gelijk de grootste sponsor van deze actie voor KWF geworden. Heel heel erg bedankt.

Mocht je nog een keer in de buurt van Holten zijn (of helemaal niet in de buurt) moet je daar zeker een keer gaan eten. De bistro is het toppunt van gastvrijheid en het eten is van een topniveau, echt genieten!

https://www.bistrodeholterberg.nl/

Ren Tegen Kanker

KWF_SocialMediaPosts_1200x628px1
Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Helaas ook bij mijn alles en andere dierbare familieleden.

Ik loop op 2 oktober hopelijk mijn eerste marathon uit in Londen. #rentegenkanker

Sponsor mij via deze link en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker, zodat we samen nog van een lang leven kunnen genieten.

Wie ons een beetje kent weet dat 666 een bijzonder getal voor ons is. Het is mogelijk een raar bedrag voor een streefbedrag van een inzamelactie voor KWF, maar het maakt de actie daardoor juist persoonlijk. 6 jaar, 6 maanden en 6 dagen zat er tussen onze eerste ontmoeting en onze trouwdag op fortwo 2019. Voor ons dus een bijzonder getal, maar niet alleen daarom het streef bedrag.

Sinds november 2019 staat ons leven op zijn kop. Is alles verandert en toch hetzelfde gebleven. Oud & Nieuw 2020 hebben we besloten het gevecht aan te gaan en nooit op te geven. Wij samen zijn de 666 voor de gemuteerde cellen, wij zijn de duivel voor deze ziekte. Wij zijn degene die uiteindelijk gaan winnen. Wij zijn degene die niet op gaan geven. Wij brengen de hel naar jou ziekte, en niet anders om. We geven nooit op! Daarom is kankeronderzoek zo belangrijk, daarom deze actiepagina, daarom 666 als streefbedrag.

Namens mij en KWF: dankjewel!

London Marathon 2022


IMG_0208

De spanning steeg deze week tot een hoogtepunt. Na een wens om de marathon van London op mijn verjaardag in 2021 te lopen, maar nooit ingeloten en een virus, had ik me nu aangemeld voor de loting via Marathon International om de editie in oktober 2022 mee te doen.

Afgelopen woensdag 16:30 viel de mail in de mailbox. Valerie kwam met het goede nieuws: je bent ingeloot!
Dat betekend dat er dus een marathon op de planning staat dit jaar! Spannend maar vooral een leuk vooruitzicht. Dit wordt een mentaal spelletje, nog zoveel keuzes, nog zoveel voor te bereiden. Kort om spannend maar wel leuk!
June 2023
January 2023
October 2022
September 2022
August 2022
June 2022
February 2022
September 2019
December 2018
November 2018
September 2018
June 2018
May 2018
April 2018

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.